Soon Soon – Thom Rosenthal

Wat een lief liedje zei ik toen ik de kamer van zoonlief Jeroen binnenkwam, een jaar of vijf geleden. Ik vroeg hem, hij was twaalf, van wie het ook alweer was. ‘Dat vroeg je de vorige keer ook al,’ zei hij. Tom Rosenthal, hij had hem bij toeval op YouTube ontdekt. Wat een streling voor mijn oor!

Toen ik de muziek weer hoorde, herinnerde ik me dat Jeroen had gezegd zijn cd te willen hebben. Ik dacht die ga ik hem cadeau geven, voor zijn overgangsrapport. Wat ben ik toch weer trots. En wat realiseer ik me weer de luxe als je kinderen probleemloos hun middelbare-schooltijd doorkomen.

Ik hoor Tom Rosenthal luid en duidelijk de afgelopen dagen. Zoonlief bedankte me met een dikke hug en een zoen.

Zucht, wat wil ik nog meer?

Wil je hier met jouw herinnering of anekdote ook tussen staan?
Stuur dan een berichtje: ik neem contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Als je wel een anekdote of herinnering aan een bepaald nummer hebt, maar je vindt het lastig om hem op papier te zetten, dan kan ik je daar ook mee helpen! Jouw naam komt in ieder geval bij ‘auteur’ te staan.

Muzieksleutel Ellen's Choices favicon

Laat een reactie achter