Liquid Spirit – Gregory Porter

Swingt de pan uit! Ik hoorde hem voor het eerst op de radio, in de auto. Waarom had ik nog nooit eerder van deze man gehoord?

Google, google, wie was die man? Eens even aan mijn zoon vragen. Hij vond hem ook goed, en kende hem natuurlijk al lang. Ik liep weer hopeloos achter.

Ik dacht weet je wat, in het kader van moeder-zoon-dingen-doen, ik trakteer hem op een concert. Reteduur die kaartjes, ik was hoogst verontwaardigd dat zich nog een tussenpersoon in het online-verkoopproces mengde. Onder welke steen kom ik vandaan kun je je afvragen.

However, met je zoon naar Gregory Porter in Carré Amsterdam, dan heb je ook wat. Niks te veel gezegd hoor, het was geweldig. Hij trad samen met het Metropool Orkest op. Die ambiance! En zijn stem zo zacht en zuiver, sommige nummers ingetogen, andere expressiever.

Een avond met een gouden randje. Helemaal toen mijn zoon zei dat hij het het beste concert ooit vond.

Wil je hier met jouw herinnering of anekdote ook tussen staan?
Stuur dan een berichtje: ik neem contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Als je wel een anekdote of herinnering aan een bepaald nummer hebt, maar je vindt het lastig om hem op papier te zetten, dan kan ik je daar ook mee helpen! Jouw naam komt in ieder geval bij ‘auteur’ te staan.

Muzieksleutel Ellen's Choices favicon

1 reactie

  1. DaLucsta op 22 mei 2021 om 01:42

    Miljaar, wat goed! Great beat, en wat een plezier hebben de mensen in de clip!

Laat een reactie achter