Koop – Koop Island Blues

In aanvulling op Marvin & Miles van Gare du Nord hier nog een jazzy nummer.

Deze vind ik toch wel zó gaaf, dit wilde ik per se delen. Ik kende hem wel, een vriendin uit Limburg introduceerde me bij de band. Volgens Spotify is dit het nummer waar ik in 2021 het vaakst naar geluisterd heb. Nu ik hem weer hoor kan ik er geen genoeg van krijgen. Ik draai hem keihard, de kinderen denken dat ik gek geworden ben. Maar ik raad je aan om dat ook te doen. Laat alles uit je handen vallen, luister en dans met je geliefde!

Het begint met de accordeon, mijn favoriete instrument, en dan die zachte drumstreken, de bas erbij, de perzikstem die begint te zingen… Klarinet, trompet en saxofoon ontbreken evenmin, het is een beetje een melancholisch nummer, past dus wel bij mij…

Wil je hier met jouw herinnering of anekdote ook tussen staan?
Stuur dan een berichtje: ik neem contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Als je wel een anekdote of herinnering aan een bepaald nummer hebt, maar je vindt het lastig om hem op papier te zetten, dan kan ik je daar ook mee helpen! Jouw naam komt in ieder geval bij ‘auteur’ te staan.

Muzieksleutel Ellen's Choices favicon

Laat een reactie achter