Kiss from a rose – Seal

Oef, weer zo’n mooi nummer. Het houdt maar niet op met al die gouwe ouwe.

Seal zelf zou er niet veel mee hebben opgehad, las ik ergens. Ik weet niet of hij ook de muziek schreef, maar wat de tekst betreft: vrij eenvoudig. Eenvoud werkt dus blijkbaar, het nummer was mateloos populair.

En ik bedoel maar, wie wil er nou geen zoen van een roos?

Het werkte pas toen het voor de tweede keer werd uitgebracht. Eens te meer het bewijs van ‘het goeie op het juiste moment’. Succes lijkt me een kwestie van timing, alleen weet je van tevoren nooit of je timing goed is.

Een dosis geluk komt dus zeker ook om de hoek kijken!

Wil je hier met jouw herinnering of anekdote ook tussen staan?
Stuur dan een berichtje: ik neem contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Als je wel een anekdote of herinnering aan een bepaald nummer hebt, maar je vindt het lastig om hem op papier te zetten, dan kan ik je daar ook mee helpen! Jouw naam komt in ieder geval bij ‘auteur’ te staan.

Muzieksleutel Ellen's Choices favicon

Laat een reactie achter