Happy New Year – ABBA featuring Annemieke

Mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik een grote ABBA-fan ben. Happy New Year is dan ook mijn favoriet voor 1 januari. Maar de versie die ik hier plaats, is niet die van ABBA, maar die van Annemieke. Ze zingt ‘m zelfs a capella. En hoe!

Dat zou ik nooit bevroed hebben toen ze veertien was en op onze zoontjes paste. Ze woonde een stukje verderop in de straat. Nu niet meer, maar haar ouders wel nog. Die trakteerden ons en de andere straatgenoten in de buurtapp op deze nieuwjaarswens. Prachtig om te horen!

Maar ook om te zien: je zou het filmpje minimaal negen keer moeten bekijken om steeds een van Annemiekes verschillende hoedanigheden te bewonderen. Als het nieuwe jaar nou nog niet geweldig wordt!

Wil je hier met jouw herinnering of anekdote ook tussen staan?
Stuur dan een berichtje: ik neem contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Als je wel een anekdote of herinnering aan een bepaald nummer hebt, maar je vindt het lastig om hem op papier te zetten, dan kan ik je daar ook mee helpen! Jouw naam komt in ieder geval bij ‘auteur’ te staan.

Muzieksleutel Ellen's Choices favicon

Laat een reactie achter