Freedom – George Michael

George Michael bezingt hier geloof ik een ander soort vrijheid dan dat ik hem destijds ervoer, maar ach. Het is een heerlijk nummer, freedom is freedom. Middelbare-schooltijd, de wereld aan je voeten.

Deze blog schreef ik op 11 februari 2021. Op die dag, maar dan in 1990, kwam Nelson Mandela vrij na 27 (!) jaar gevangenschap. Over freedom gesproken. Zitten we hier een beetje te klagen als we door de lockdown een tijdje moeten binnenblijven.

Het maakt voor mij gelukkig niet zo heel veel uit. Ik werk thuis aan het schrijven van blogjes, dat is mijn freedom. De vrijheid om te kiezen over welk nummer ik iets schrijf en te puzzelen met woorden over hoe het het best overkomt.

Wil je hier met jouw herinnering of anekdote ook tussen staan?
Stuur dan een berichtje: ik neem contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Als je wel een anekdote of herinnering aan een bepaald nummer hebt, maar je vindt het lastig om hem op papier te zetten, dan kan ik je daar ook mee helpen! Jouw naam komt in ieder geval bij ‘auteur’ te staan.

Muzieksleutel Ellen's Choices favicon

Laat een reactie achter