Fragile – Sting

Ik blíjf mijn hoofd maar schudden, keer op keer, de hele dag door. Néé, néé, néé, dit kan niet waar zijn, dit mag niet waar zijn. Denk ik. Vind ik. Schrééuw ik. En barst dan in huilen uit. Soms in de auto. Of achter mijn laptop. Of wanneer ik een foto zie.

Gisterochtend kwam het bericht dat Angelique totaal onverwacht overleed. Een hartstilstand. De mobieltjes van onze vriendinnengroep draaiden overuren. De groep woont verspreid over het land, dus er wordt wat af gebeld en geappt. Gezoomd hebben we ook al, want vanwege corona kunnen we moeilijk naar elkaar toe.

Overmorgen nemen we afscheid van Angelique, voor de meesten aan de andere kant van het land. Zullen we elkaar kunnen troosten door lijfelijk contact? Een arm, een knuffel, een zoen? Gelukkig zijn we dan live bij elkaar, maar we zullen tegelijkertijd de ontbrekende dame voelen.

Niet alleen wij gaan haar ontzettend missen. Ook haar echtgenoot, hun drie kinderen, haar ouders, broer en andere familie en vrienden zullen het zonder haar moeten stellen. Dat iedereen de kracht moge vinden.

Lieve Angelique, deze is voor jou, rust zacht.

Wil je hier met jouw herinnering of anekdote ook tussen staan?
Stuur dan een berichtje: ik neem contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Als je wel een anekdote of herinnering aan een bepaald nummer hebt, maar je vindt het lastig om hem op papier te zetten, dan kan ik je daar ook mee helpen! Jouw naam komt in ieder geval bij ‘auteur’ te staan.

Muzieksleutel Ellen's Choices favicon

Laat een reactie achter