Dokter Bernhard – Bonnie St. Claire & Ron Brandsteder

4 maart is de Dag van de Doktersassistente.

Als een raket schoot de gedachte aan dit nummer door mijn hoofd. Hilarisch om het filmpje weer terug te zien en daarom plaats ik hem ook; even back in time en lachen om die Bonnie en Ron.

Dan moet ik denken aan de slaapkamer van mijn ouders, waar onze tweede tv stond. Wat een luxe hè, gewoon twee tv’s. Dat kwam doordat de eerste zwart-wit tv plaatsmaakte voor het kleurenexemplaar. Dus als ik per se iets wilde zien terwijl er beneden iets anders op stond, keek ik op de slaapkamer van mijn ouders. Zwart-wit dat dan weer wel.

Vaak keek ik er Toppop yeah. En stond ik voor de spiegel te playbacken, onder andere op dit nummer!

Wil je hier met jouw herinnering of anekdote ook tussen staan?
Stuur dan een berichtje: ik neem contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Als je wel een anekdote of herinnering aan een bepaald nummer hebt, maar je vindt het lastig om hem op papier te zetten, dan kan ik je daar ook mee helpen! Jouw naam komt in ieder geval bij ‘auteur’ te staan.

Muzieksleutel Ellen's Choices favicon

Laat een reactie achter